miercuri, 6 ianuarie 2016


la multi ani ioane      Azi e o zi sfântă, o zi în care sărbătorim numele de Ioan, Ioana, Ionela, Ionică, Ionel, Ioniță, Ion, Ionuț, cu fericire și voie bună! Și când apropiații noștri au acest nume care radiază de veselie și bună voie, primul nostru gând e să le scriem un mesaj frumos pentru această zi specială. Mai jos sunt mesajele pe care vi le oferim cu drag pentru această ocazie!
      1. Ioane, la fel ca de fiecare dată, ziua numele tău o simțit. Și când spun asta mă refer, la gerul cumplit și zăpada ce a acoperit asfaltul. Dar poate asta exprimă ce fel de persoană ești tu: una puternică, stabilă și devotată să își atingă scopurile, indiferent de circumstanțe. Ca de fiecare dată, eu îți urez un sincer la mulți ani!

      2. Când vine perioada de liniște de după revelion, în care popa sfințește casa, pregătim piftia și știm că vacanța s-a cam dus, eu îmi amintesc ce zi e. Dar mai presus de asta, îmi amintesc ce prieten bun îmi ești și cum mă faci tu să zâmbesc.  Ești un prieten de milioane, Ioane, hai, la mulți ani, să trăiești!

      3. La mulți ani, Ionela! Sper că nu te deranjează mesajul meu, știu că nu prea vorbim. Dar am vrut să îți transmit în această zi specială ție, sincere urări de bine și fie ca toate visele să ți se îndeplinească. Ești o colegă foarte de treabă...

      4. Băi Ioane, iote că e ziua ta din nou. Ne-a mai prins un an. Băi, oi fi tu sfânt dar sper că mai târziu dai ceva de băut să ne cistim și noi așa puțin ca doi oameni ce se cunosc de o viață.  Sănătate, numai bine! La mulți ani, băi, Ioane!

      5. Ioana, știu că de ziua ta de naștere, nu am reușit să fiu primul care îți spune la mulți ani. Dar sper eu, ca de data aceasta să fiu, măcar primul care îți spune la mulți ani când e ziua ta de nume. Din tot sufletul îți doresc multă fericire și împlinire. Să găsești o persoană care să te prețuiască și să te iubească din toată inima. Și să le acorzi mai multă atenție persoanelor din jurul tău care merită cu adevărat, cele ce îți aduc un zâmbet pe buze șă te susțin necondiționat. La mulți ani, Ioana!

la multi ani ionela
      6. Cu ocazia de Sfântul Ioan, Ioane, îți urez multă sănătate, noroc, și numai motive de bucurie în viață. Să rămâi mereu vesel cum ești acum. La mulți ani!

      7. Să fii mereu fericită și plină de sănătate, și, precum îți spune și numele, să rămâi mereu o prietenă la fel de bună și caldă. Azi e ziua ta, Ionela/Ioana, iar eu îți urez cele mai bune gânduri. La mulți ani!

      8. Să fii fericit, măi, Ioane,
          Mereu plin în buzunare.
          Să fii sănătos, măi, Ion,
          Mereu cel mai bun prieten ca om,
          Noroc să ai mereu, Ionele,
          Să te iubească fetele,
          Și-ți mai doresc, dragă Ionică,
          La mulți ani și multă băuturică!

      9. Ioane dragă, și asăzi ca în fiecare an văd cât de frig e afară și cum zăpada se așază peste case și străzi, dar nimic din toate astea nu te afectează pe tine azi, pentru că numele îți încălzește ziua cu un pahar de vin roșu ca iubirea care îți urez să se reverse de la fete pentru tine, tare cum îți doresc să fii tu puternic în fața fiecărui obstacol, dulce cum îți urez fiecare moment al vieții și care te face vesel, așa cum ești și îți urez să fii în fiecare clipă a vieții tale de acum în colo. La mulți ani!

      10. Să ai parte de iubire,
            Și de multă fericire,
            De noroc, mulți bani, de toate!
            Sănătate, La mulți ani, Ioane, bărbate!

       11. Să ai zâmbetul mereu senin,
           Băieții să roiască pe lângă tine ca lângă vin,
           Să fii cu noroc și sănătate, în orice moment campioana,
           Să fii cea ma fericită. La mulți ani, Ioana!

      12. Numele îți descrie veselia și bună voia. Să petreci astăzi cu fericirea specifică ție, să radiezi de sănătate, să ai buzunarul plin și norocul la tine. La mulți ani, Ioane!

      13. Afară ninge liniștit,
            La tine vinul fierbe, numele-ți fericește locul,
            Să fii întotdeauna fericit,
            Ioane, să-ți surâdă nocul.
            Să ai fete și sănătate și bani,
            Și azi, Ioane, îți urez La mulți ani!


      Mesaje de sfântul Ioan creștine

la multi ani de sfantul ioan
      1. Cu flori de rusalii, să fii acoperit. Chipul să îți fie scăldat în lumină și bunătate. Fie ca sfântul al cărui nume îl porți te călăuzească la fiecare pas, precum un felinar celest. La mulți ani!

      2. Ce norocos ești tu, să ai un nume de sfânt. Al celui ce a prevestit venirea lui Hristos. Lasă ca această zi de nume să îți readucă credința și să te aducă pe drumul cel drept. Prețuiește persoanele la care ții și oferă-le un motiv mereu să zâmbească.  La mulți ani, Ioane, Doamne ajută!

      3. Prin raze de lumină, Domnul să îți atingă scalpul, să îți ierte păcatele că noi, cu toții mai greșim. Multă înțelepciune să găsești drumul cel drept, să bați la ușa pocăinței ce o să îți aducă fericirea și împlinirea sufletească. Uită de lacrimi, un nou început ți se arată, să fi scăldat în speranță si iubire. Așa cum a fost botezat Mântuitorul nostru, de sfântul cel al cărui nume îl porți. La mulți ani, Ionuț!

       4. Numele tău denotă lumină, blândețe și căldură. Fie ca tu să rămâi cu aceste însușiri în suflet mereu, iar Domnul să îți călăuzească mereu pașii către bucurie. La mulți ani cu fericire, Ioane!

      5. Astăzi sărbătorim o zi sfântă, dedicată numelui preacurat pe care îl porți. Fie ca Mântuitorul să îți poarte pașii pe căi pline de lumină, căldura și fericire. La mulți ani, Ioana!

      La mulți ani tuturor care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul!
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: