miercuri, 23 decembrie 2015

      Sărbătorile de iarnă sunt ocazia perfectă să ne apropiem de cei dragi printr-un mesaj frumos scris pe o felicitare, alături de un cadou simbolic, sau printr-un SMS care aduce magia sărbătorilor în sufletul destinatarului. Iar pentru a avea cuvintele la îndemână, blogul nostru stă mereu la dispoziția dumneavoastră, gata să vă ajute cu zeci de mesaje, felicitări, texte. invitații. Alegeți-l pe cel care vă place mai mult și nu ezitați să îl trimiteți persoanei dragi. Vă garantăm originalitatea fiecărui mesaj, din orice categorie!

                                  
      1. Fie ca magia Crăciunului să vă pătrundă în inimi și să vă deschidă porțile sufletului pentru a-l primi pe Mântuitorul care se naște astăzi. Să aveți pace și armonie alături de cei dragi în această zi binecuvântată. Crăciun fericit!

      2. Resimt și acum mirosul de cozonaci și scorțișoară, de brad și nucșoară, bucuria așteptării darurilor lui Moș Crăciun, entuziasmul, căldura și bucuria Crăciunului din copilărie. Ziua nașterii lui Hristos, ziua sfântă a darurilor și a primirii colindătorilor, a dulciurilor și a atmosferei plăcute din casă. Îmi amintesc cu drag fiecare astfel de zi petrecută cu voi de-a lungul anilor. Crăciun fericit, dragi părinți!

      3. Fie ca spiritul Crăciunului să fie cu voi pretutindeni în această zi a nașterii lui Iisus și să vă umple sufletele de pace și lumină. Mirosul de brad proaspăt și de prăjiturele abia scoase din cuptor, alături de o ceașcă de ceai fierbinte care îl așteaptă pe Moșul cu sacul plin, să vă aducă în suflete magia de Crăciun, oglindită în strălucirea gluburilor din pom și a stelei din vârful acestuia. Crăciun fericit!



      4. Fie ca această zi să vă deschidă sufletele și să vă aducă pacea, căldura și lumina venirii Mântuitorului nostru pe pământ. Crăciun fericit alături de cei dragi!

      5. Bradul e împodobit,
          Totul este pregătit,
          Moșul cu cadourile,
          Bunica cu prăjiturile,
          S-a născut Fiul ceresc.
          Colindătorii îl vestesc,
          Invitații au sosit,
          Crăciun fericit!

      6. Porcul tăiat din belșug să fie,
          În familie bucurii și armonie,
          Să vină Moșul cu sacul plin,
          Masa să fie un festin,
          Ziua sfântă să vă dea lumină necontenit,
          Alături de familie, Crăciun fericit!

      7. Fie ca Moș Crăciun să îți aducă în sac multă sănătate și noroc, iar masa bogată de crăciun să conțină o farfurie mare de fericire, un pahar plin de pace și o felie dulce de armonie. Crăciun fericit alături de cei dragi!

      8. Azi e ziua sfântă în care pruncul Iisus s-a născut pentru a ne aduce liniște, lumină și căldură. Să ne deschidem inimile pentru a-l primi în casele și în sufletele noastre. Crăciun fericit!

      9. Brazii cu globuri să îi împodobim cu colinde,
          Mesele îmbelșugate cu gânduri sfinte,
          Sufletele cu curățenie, iar darurile cu iubire,
          Crăciun fericit! Lăsați lumina și căldura să vă aducă fericire!

      10. Porcul proaspăt tăiat se află pe masă, gătit,
            Cozonacii împrăștie aromă de nucșoară,
            În casă plutește iz de sărbătoare, miros de scorțișoară.
            Lăsați nașterea Domnului și pe Moșul să vă aducă sub brad, bunăoară,
            Lumină și căldură și pace și iubire, în case și în suflete. Crăciun fericit!

      11. Să vină Moșul cu daruri încărcat, cu mirosul amintirilor,
            Să fie masa plină și bradul luminat,
            Să pătrundă lumina lui Hristos în sufletele tuturor creștinilor,
            Să aducă iubire, bucurie, pace și liniște în fiece suflet curat.
            Să se umple mai mult sacul cu daruri la fiecare colindător primit,
            Și-n fiecare casă Moșul s-aducă sănătate și iubire. Crăciun fericit!

      12. Fie ca sufletul tău să fie învăluit de magia sărbătorilor de iarnă. Să îți aducă Moș Crăciun în sac tot ceea ce îți dorești, iar atmosefera de Crăciun să îți umple sufletul de bucurie, liniște, pace și armonie, Primește în suflet lumina sărbătorii Domnului care se naște astăzi. Crăciun fericit!

      13. Azi ne strângem cu toții la masă,
            E ziua cea luminoasă,
            Când colindele se aud, și brazii sunt împodobiți,
            Când lumea zâmbește, oamenii sunt toți gătiți,
            Iar familia se reunește pentru a sărbători nașterea lui Hristos cel Bun.
            Vă așteptăm să primim împreună lumina Lui la masa de Crăciun.
            Să luăm parte la această zi sfântă laolaltă, așteptând cadourile Moșului îmbătrânit,
            Care ne va aduce căldură, armonie, liniște, pace, lumină și un Crăciun Fericit!
      14. Magia Crăciunului să vă aducă în suflete bucuria nașterii lui Hristos, iar zăngănitul clopoțeilor să vă readucă amintirile bradului împodobit și așteptării lui Moș Crăciun, să vă readucă în suflete armonia petrecerii acestei zile sfinte alături de cei dragi, de părinți și copii. Crăciun fericit!

      15. Am legat o iubire nemărginită care acum ne leagă ca o familie. Verdeața bradului pe care l-am împodobit împreună și luminițele care strălucesc prin casă, precum și colindătorii care ne bat la ușă ne amintește de Crăciunul din familie când eram copii și îl așteptam pe Moșul, cuminți. Astăzi mă bucur că suntem împreună și primim lumina acestei zile sfinte în sufletele noastre, alături de lumină, pace și armonie. Crăciun fericit, iubitule/iubito!

      Așteptăm părerile voastre și voturile pentru cel mai frumos mesaj de Crăciun, precum și sugestii sau cereri de mesaje personalizate pentru orice categorie. Gândurile noastre se îndreaptă către voi cu prietenie, împreună cu cele mai frumoase urări ale noastre. Să aveți masa plină, casa luminată și sufletele deschise întru întâmpinarea iubirii și liniștii Mântuitorului care se naște în ziua sfântă, Crăciun fericit din partea echipei urareata.blogspot.ro !
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: